vrijdag 29 oktober 2010

ludiec 3 kerst en bloemen

Gisteren was t een druk dagje, manlief had zijn laatste werkdag, dus even snel de boel opgeruimd, slingers opgehangen,nog even tijd gevonden om 2 kaartjes af te maken,savonds nog uit eten en daarna met de beentjes omhoog op de bank.

Kaart 1
Ja weer met ludiec stempels, maar in combinatie met de hero arts tekststempel.
De bloemen in t centrum gestempeld met artprint brown en mosgroen colorbox. De gele bloem gekleurd met tombow nr 993.
De kaart is een soort fotoframe waar ik de kaart ingeplakt heb er zit een standaard aan de achterkant.


Kaart nummer 2
De tekst en de snowflake zijn van ludiec,het rendier is van Artemio. Deze heb ik bewust in een kleur gestempeld en eenvoudig gehouden.kleur artprint brown van memories. De kaart is kant en klaar gekocht, brieven bus heet dit soort kaart.Verder zijn de bloemetjes van t rendier en de snowflake afgewerkt met notenbruin paperpen.( is t zelfde als perlenpennen). Nog een tip voor beginnende stempelaars.De stempels die uitgeknipt zijn en als 3d opgeplakt zoals hier de snowflake. worden met een donkerbruine stift eventjes de randjes donker gemaakt zo krijgt t een nette afwerking.Dit geld ook voor foamtape wat soms bij een klein strikje nog wat zichtbaaar is, gewoon in de kleur van t strikje de zijkant van het foamtape kleuren:) wie niet sterk is moet slim zijn.
Ik heb nog wat oude kaarten liggen die bestempeld kunnen worden dus ga even aan de slag.
Manlief is nog even weg. Helaas begint zijn eerste vutdag met een triest afscheid. Een collega 56 jaar overleed t weekend plotseling. Dan wordt je weer eens met je neus op de feiten geduwd. Geniet van elke dag en maak niet onnodig ruzie met mensen om je heen. Het leven is vaak korter dan je denkt.
Na deze filosofische woorden  ga ik genieten van mijn stempels en inktjes en tussendoor even de stempeltafel opruimen. Als je zo een paar dagen achterelkaar blijft stempelen verzamel je aardig wat stempels om je heen, lintjes, stiften, en allerlei andere attributen. Volgens manlief lijkt talsof er een bom ontploft is op tafel.
Zou hij er aan wennen? hahaha denk t niet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten